News /
Menu og gæstekokke til Heartland Banquet
Årets menu og gæstekokke til Heartland Banquet er klar. Grundmenuen er den samme torsdag, fredag og lørdag men hver dag vil der være en ny gæstekok i køkkenet hos Falsled Kro, som laver en ret med asparges. Det er der kommet et fantastisk asparges-medley ud af.
Gæsterne er kogemand og multitalent, Simon Jul Jørgensen, Michelin-kok fra Hotel Frederiksminde, Jonas Mikkelsen, samt tidligere køkkenchef på Falsled Kro, Per Hallundbæk, som i dag er gastronomisk iværksætter.
Torsdag:
Gæstekok Simon Jul Jørgensen
Hvide asparges – Vadouvan creme sauce – Thai rejechips
Fredag:
Gæstekok Jonas Mikkelsen
Hvid asparges – Havgus – Solbærblade – Birkes
Lørdag:
Gæstekok Per Hallundbæk.
Asparges – østers – persille.