Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Årets menu og gæstekokke til Heartland Banquet er klar

News /

Menu og gæstekokke til Heartland Banquet

Årets menu og gæstekokke til Heartland Banquet er klar. Grundmenuen er den samme torsdag, fredag og lørdag men hver dag vil der være en ny gæstekok i køkkenet hos Falsled Kro, som laver en ret med asparges. Det er der kommet et fantastisk asparges-medley ud af.

Gæsterne er kogemand og multitalent, Simon Jul Jørgensen, Michelin-kok fra Hotel Frederiksminde, Jonas Mikkelsen, samt tidligere køkkenchef på Falsled Kro, Per Hallundbæk, som i dag er gastronomisk iværksætter.

Torsdag:
Gæstekok Simon Jul Jørgensen
Hvide asparges – Vadouvan creme sauce – Thai rejechips

Fredag:
Gæstekok Jonas Mikkelsen
Hvid asparges – Havgus – Solbærblade – Birkes

Lørdag:
Gæstekok Per Hallundbæk.
Asparges – østers – persille.

Manage my cookies