Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Foreninger

Foreninger /

Vil din forening arbejde på Heartland Festival?

Frivillige foreninger

Hjertet i enhver festival består af de frivillige og foreningslivets ildsjæle. Det enorme lokale engagement og stærke fællesskab smitter af på stemningen og indholdet på Heartland. I vil, som forening, udgøre en væsentlig del af Heartlands DNA og udvikling. Det kan til tider være krævende at opbygge og afvikle en så stor kulturbegivenhed, til gengæld giver det et helt unikt fællesskab med uforglemmelige oplevelser, der styrker foreningens sammenhold – og en god skilling i pengekassen.

Har I lyst til at være med i det store fællesskab, der skaber og udvikler en hjertelig kulturbegivenhed, samt tjene penge til foreningskassen? Så kan I blive en arbejdende forening på Heartland 2023.

Som arbejdende forening på Heartland aftales opgaver og betaling på forhånd i god tid. Arbejdsopgaven kan være alt fra at stå i bar, byde velkommen i indgangen, bygge pladsen op, sætte hegn, navigere trafikken eller sørge for at der er rent på festivalen. Hvilken arbejdsopgave I kommer til at varetage og dens omfang finder vi ud af i fællesskab.

Foreningens medlemmer har samme vilkår på festivalen som alle øvrige frivillige. For jeres uundværlige arbejdskraft får jeres festivalarbejdende medlemmer, udover penge til foreningskassen, et frivilligarmbånd, der både giver adgang til festivalpladsen og et særligt frivilligområde med lidt ekstra goder. Derudover vil de blive inviteret til festlige arrangementer som vi afholder i løbet af året.

Vil jeres forening anmode om at indgå en aftale med Heartland, bedes I udfylde nedenstående ansøgningsskema, så I kommer i betragtning og vi kontakter jer snarest derefter.

– Har I spørgsmål, så skriv til frivillig@heartlandfestival.dk.

Tilmeld din forening

Sådan tilmelder du din forening:
Send en mail til frivillig@heartlandfestival.dk

Husk at noter følgende information:
+ Foreningens navn
+ Antal personer der kan arbejde for foreningen
+ Kontaktoplysninger (email, telefonnummer)
+ Adresse
+ Foreningens erfaring

Vi glæder os til at høre fra jer!