Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Foreninger

Foreninger /

Vil din forening arbejde på Heartland Festival?

Har I lyst til at være med i det store fællesskab, der skaber og udvikler en hjertelig kulturbegivenhed, samt tjene penge til foreningskassen? Så kan I blive en arbejdende forening på Heartland 2022.

 

Som arbejdende forening på Heartland aftales opgaver og betaling på forhånd i god tid. Arbejdsopgaven kan være alt fra at stå i bar, byde velkommen i indgangen som adgangsvagt, bygge pladsen op, sætte hegn på plads, navigere trafikken eller sørge for at der er rent på festivalen under og efter. Hvilken arbejdsopgave I evt. vil kunne komme til at varetage og deres omfang, finder vi ud af i fællesskab.

 

Vi ønsker ikke at differentiere i fællesskabet og goderne for de frivilliges engagement i Heartland. Det betyder, at både de arbejdende foreningsmedlemmer samt de øvrige frivillige, har samme vilkår under selve Heartland. For jeres uundværlige arbejdskraft får jeres festivalarbejdende medlemmer, udover penge til foreningskassen, et frivilligarmbånd, der både giver adgang til festivalpladsen og et særligt frivilligområde med lidt ekstra goder. Derudover vil de blive inviteret til festlige arrangementer som vi afholder i løbet af året.

 

Vil jeres forening gerne anmode om at indgå en aftale med Heartland, bedes I udfylde nedenstående ansøgningsskema, så i kommer på ventelisten og vi kontakter jer snarest derefter.

– Har I spørgsmål, så skriv til frivillig@heartlandfestival.dk.

Sådan tilmelder du din forening:
Send en mail til frivillig@heartlandfestival.dk

 

Husk at noter følgende information:

+ Foreningens navn
+ Antal personer der kan arbejde for foreningen
+ Kontaktoplysninger (email, telefonnummer)
+ Adresse
+ Foreningens erfaring

 

Vi glæder os til at høre fra jer!