Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Future Talks

Future Talks

Future Talks

Heartlands Future Talks er skabt for at sætte fokus på den fremtid, vi allerede lever i. Siden 2018 har Heartland i samarbejde med Lundbeckfonden inviteret nogle af samtidens største forskere op på scenen for at belyse emner, der har betydning for vores fælles fremtid. Nyhedsstrømmen er udfordret af jagten på ”likes”, delinger og fake news. Vi har brug for mere viden i vores samtaler om verdens udvikling – vi har brug for, at emnet er inspirerende at beskæftige sig med. Det er forskerne, der har det bedste grundlag for af vurdere fremtidens retning, og derfor skal de have en hovedrolle i vores samtaler om den.

 

Og nu er arkivet åbent, så du kan dykke ned i videnskaben fortalt på nye måder, med nye perspektiver og med anderledes vinkler – men altid forankret i fakta og forskning.

 

Se – eller gense – f.eks. den legendariske filosof Judith Butler fortælle om fremtiden for kønspolitik, hør et bud på livet i rummet fra Andreas Mogensen, der var den første dansker i rummet, eller overvej om du skal spise mere kød, efter du har hørt madforsker Jonatan Leer diskutere forandringerne i vores kødkultur med kok og Masterchef-dommer Jakob Mielcke.

 

Her kan du se alle Future Talks optaget LIVE på Heartland 2018 og 2019.

Future Talks er støttet af Lundbeckfonden

2019 /

2018 /