Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Handicapforhold

Praktisk info /

Handicapforhold

Alle er velkomne på Heartland. Hvis du har særlige behov, kan du herunder finde information om forholdene på Heartland. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller forslag til hvordan vi kunne forbedre vores handicapforhold, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@heartlandfestival.dk.

Ledsager

Kørestolsbrugere med gyldigt medlemsbevis fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice kan købe en kørestolsbillet til Heartland Festival. Medlemsbeviset skal fremvises ved indgangen. Som kørestolsbruger skal du kontakte Ticketmasters kundeservice på tlf. 3848 1633 for at bestille en kørestolsbillet. Dette er for at sikre, at vi har de nødvendige toiletfaciliteter til kørestolsbrugere m.m.

Bemærk, at der ikke er ekstraomkostninger for kørestolsbilletten. Denne billet giver gratis adgang for én ledsager. Af praktiske hensyn er der et begrænset antal kørestolsbilletter tilgængelig.

Personer med handicap, der ikke kræver kørestol, men som ønsker en ledsager med på festivalen, kan købe en almindelig festivalbillet og derefter fremvise gyldigt ledsagerkort i indgangen. Et ledsagerkort giver adgang for én ledsager på pladsen. Har du skiftende ledsagere på dagene, kan din billet byttes til to endagsarmbånd ved salgsdisken ved festivalindgangen. Har du ikke et ledsagerkort, kan du ansøge om et kort her.

Parkering

Der er afsat et begrænset antal handicap-parkeringspladser tættest ved indgangen til festivalpladsen. Handicap-parkeringspladser markeret med kørestolssymbol, må kun benyttes med synligt og gyldigt parkeringskort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Kan du ikke finde disse pladser, kan du henvende dig til vores parkeringsvagter, som vil hjælpe dig hen til handicapparkeringen eller finde en særlig plads til dig og din ledsager. Handicapparkering er gratis på Heartland Festival.

Toiletforhold

Handicaptoiletter findes både på campingområdet og på festivalpladsen. Du kan finde dem ved at benytte dig af vores kort i appen, eller spørge vores servicevagter. Toiletterne vil være aflåst under festivalen, så de kun kan benyttes af folk med særlige behov. Har du et særligt behov så send os en besked på info@heartlandfestival.dk, og skriv ”Handicap Toilet” i emnefeltet.

Terræn

Heartland Festival finder sted i et ujævnt terræn med græs, grus og bakker. Det kan i nogle tilfælde skabe udfordringer at komme rundt på pladsen. I tilfælde af regnvejr må der forventes større udfordringer med at komme rundt på pladsen.

Hjælpemidler

Har du brug for særlige hjælpemidler på festivalen så tag kontakt til os på info@heartlandfestival.dk så vi kan være sikre på at vi kan imødekomme dit behov. Fx hvis du brug for hjælp til opbevaring af medicin på køl, eller el til opladning af eks. køretøj.

Medbragte stole er som udgangspunkt ikke tilladte, men det er muligt at få en dispensation der kan medbringes og fremvises i visitationszonerne ind til festivalpladsen.

/ Stolen skal være sammenklappelig og uden fodstøtte.
/ Du eller din ledsager skal selv kunne transportere den rundt på festivalen.
/ Husk at følge personalets anvisninger til placering af stolen, ift. at undgå stole direkte foran scenerne under koncerter.

Har du brug for at for hjælp til at få transporteret din bagage fx fra check in til camping er det muligt at få hjælp fra nogle af vores vagter. For at vi kan sikre at denne service er til rådighed så send os en mail på info@heartlandfestival.dk hvor du oplyser om dit behov og hvornår du regner med at ankomme til festivalen. Skriv ’Bagagehjælp’ i emnefeltet. Når du ankommer til festivalen, skal du henvende dig til personalet ved armbåndpåsætning, som henviser/ringer til personalet, der skal hjælpe.

Bemærk: Ovenstående services tilbydes kun til folk med et dokumenteret behov og du kan derfor blive bedt om at fremvise gyldigt handicapbevis eller lignede dokumentation

Scener

Vi har ingen platforme til vores koncerter til handicappede, men der vil oftest være godt med plads så alle har mulighed for at se.  I vores talks-telt er der særlige pladser reserveret til kørestolsbrugere og deres ledsager. Hvis man ønsker at benytte kørestolspladserne, skal dette informeres til seatingpersonalet ved teltets indgange. Heartland har desværre ikke teleslynger eller andet udstyr tilgængeligt til hørehæmmede.