Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Handicapforhold

Praktisk info /

Handicapforhold

Alle er velkomne på Heartland. Hvis du har særlige behov, kan du herunder finde information om forholdene på Heartland. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller forslag til hvordan vi kunne forbedre vores handicapforhold, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@heartlandfestival.dk.

Ledsager/
Kørestolsbrugere med gyldigt medlemsbevis fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice kan købe en kørestolsbillet til Heartland Festival. Medlemsbeviset skal fremvises ved indgangen. Som kørestolsbruger skal du kontakte Ticketmasters kundeservice på tlf. 7015 6565 for at bestille en kørestolsbillet. Dette er for at sikre, at vi har de nødvendige toiletfaciliteter til kørestolsbrugere m.m.

Bemærk, at der ikke er ekstraomkostninger for kørestolsbilletten. Denne billet giver gratis adgang for én ledsager. Af praktiske hensyn er der et begrænset antal kørestolsbilletter tilgængelig.

Personer med handicap, der ikke kræver kørestol, men som ønsker en ledsager med på festivalen, kan købe en almindelig festivalbillet og derefter fremvise gyldigt ledsagerkort i indgangen. Et ledsagerkort giver adgang for én ledsager på pladsen. Har du skiftende ledsagere på dagene, kan din billet byttes til to endagsarmbånd ved salgsdisken ved festivalindgangen. Har du ikke et ledsagerkort, kan du ansøge om et kort her.

 

Parkering/
Der er afsat et begrænset antal handicap-parkeringspladser tættest ved indgangen til festivalpladsen. Handicap-parkeringspladser markeret med kørestolssymbol, må kun benyttes med synligt og gyldigt parkeringskort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Kan du ikke finde disse pladser, kan du henvende dig til vores parkeringsvagter, som vil hjælpe dig hen til handicapparkeringen eller finde en særlig plads til dig og din ledsager. Handicapparkering er gratis på Heartland Festival.

 

Toiletforhold/
Handicaptoiletter findes på campingområdet,  ved siden Highland Stage og ved hovedindgangen. Du kan finde dem ved at benytte dig af vores kort i appen, eller spørge vores servicevagter.

 

Terræn/
Heartland Festival finder sted i et ujævnt terræn med græs, grus og bakker. Det kan i nogle tilfælde skabe udfordringer at komme rundt på pladsen. I tilfælde af regnvejr må der forventes større udfordringer med at komme rundt på pladsen.

 

Hjælpemidler/
Alle hjælpemidler er som udgangspunkt tilladte. Har du brug for hjælp til opbevaring af medicin på køl eller el til opladning af eks. køretøj, kan du tage kontakt til os på info@heartlandfestival.dk

 

Scener/
Vi har ingen platforme til vores koncerter til handicappede, men der vil oftest være godt med plads så alle har mulighed for at se.  I vores to talks-telte er der særlige pladser reserveret til kørestolsbrugere og deres ledsager. Hvis man ønsker at benytte kørestolspladserne, skal dette informeres til seatingpersonalet ved teltets indgange. Heartland har desværre ikke teleslynger eller andet udstyr tilgængeligt til hørehæmmede.

 

Overnatning/
Man må som udgangspunkt ikke overnatte i sin bil. Bilen skal være godkendt som soveenhed og indrettet med sovefaciliteter, for at det lovmæssigt kan godkendes. Ydermere skal bilen placeres i festivalens campingvognsområde på campingpladsen i henhold til brandreglementet, som kræver adskillelse mellem køretøjer og soveområde. For at kunne overnatte i sin godkendte bil skal man købe en caravanbillet og et campingpas pr. overnattende gæst. Campingprodukterne kan købes her.