Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Praktik

Praktikantstillinger /

Bliv praktikant hos Heartland

Vær med til at udvikle og afvikle næste års udgave af Heartland Festival og afprøv din studiefaglighed i praksis.

Praktikforløbet er ulønnet, så det er et ufravigeligt krav, at opholdet er en del af dit studieforløb, og at du kan få merit. Forløbet er fleksibelt, forstået således at perioden og arbejdstimerne kan tilrettelægges, så de passer til dit studie og eventuel fritidsjob. Arbejdspladsen er hos verdens største koncertarrangør, Live Nation i København. Omkring opbygning og afvikling vil der være længerevarende ophold på festivalens location: Egeskov. Det samme gælder i enkelte hverdage og weekender. Praktikforløbet starter ved starten af 2022.

Kommunikation

Om stillingen

Du skal brænde for den gode historie, samtalen, musik, kunst, mad og alt det andet, som Heartland indeholder. Som praktikant hos Heartland skal du være med til at kommunikere festivalens indhold og lave originalt produceret indhold, som bygger på Heartlands værdier og univers. Dit primære arbejde kommer til at bestå i at skabe engagerende og interessant indhold til vores sociale medier. Du skal derudover være med til at skabe indhold til vores hjemmeside og nyhedsbrev, opdatere og udvikle vores app, udvikle stærke indholdskoncepter, assistere det daglige arbejde med diverse kommunikationsrelaterede opgaver.

Din profil

  • + Du er i gang med en relevant videregående uddannelse
  • + Du er optaget og nysgerrig på hvordan kultur kan være med til at drive forandringer i vores samfund
  • + Du arbejder selvstændigt og er velstruktureret
  • + Du er en sikker skribent og kommunikatør – på dansk såvel som engelsk

Marketing

Om stillingen

Dit primære arbejde kommer til at bestå i at få Heartlands indhold til at leve på de sociale medier. Tage del i opsætning og monitorering af digitale kampagner. Derudover skal du planlægge og koordinere online-og printmarketing på eksterne kanaler samt outdoor. Du får også rum til at udvikle på egne idéer og initiativer, som kan være med til fremme kendskabet til Heartland.

Din profil

  • + Du er i gang med en relevant videregående uddannelse
  • + Du har fingeren på pulsen og indsigt i digital marketing og best-practices
  • + Du har erfaring med Facebooks Business Manager og forståelse for brug af målgruppebaseret annoncering
  • + Du er en sikker både skriftligt og mundtligt på dansk såvel som engelsk
  • + Det er stor fordel, hvis du har erfaring med WordPress, MailChimp og SoMe-management, samt Adobe-pakken.

Sådan ansøger du

Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning samt dit CV til info@heartlandfestival.dk. Hellere før end siden – vi indkalder til samtale løbende. Spørgsmål kan også sendes til denne mail.

Heartland anser diviersitet som en stor styrke og vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse til at sende sin ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.