Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Holy Smoke BBQ

Holy Smoke BBQ

Holy Smoke BBQ slår dørene op i Backroads-området på dette års Heartland! Her vil de servere ægte Texas BBQ med kød af højeste kvalitet, røget i amerikansk rødeg i op til 16 timer, og være med til at sætte den helt rigtige stemning i det nye område.

 

Beef short ribs, koreansk pork belly sandwich, smoked & deep fried wings, smoked aubergine og andet grønt tilbehør er nogle af de retter, man kan se frem til.

 

Inspireret af barbecue i Texas og Carolina købte Johan Fritzell sin første rygeovn og kickstartede Holy Smoke BBQ på en afsidesliggende mark i Bräcke i Sydsverige i 2014. Johan Åkerberg, prisbelønnet kogebogsforfatter og klassisk uddannet kok på Restaurant Academy i Grythyttan, kom til i 2015 og har været deres kulinariske leder lige siden.

 

Den “originale hytte” i Bräcke er blevet en destination for grill-elskere fra hele verden og serverer mad til omkring 65.000 mennesker hver sæson fra påske til midten af oktober.

Se også