Middag ved bålet med Knystaforsen
Restaurant
Lørdag d. 10. juni kl. 14.00 – UDSOLGT
Lørdag d. 10. juni kl. 19.00 – UDSOLGT
For første gang rykker Knystaforsen, en gastronomisk stigende stjerne, ud af den svenske skov og til Egeskov Slotspark. Her vil de spisende gæster kunne opleve Michelin-restaurantens særlige univers, hvor der leges med lokale råvarer tilberedt over åben ild og uventede smagsoplevelser – flankeret af drikkevarer produceret i Skandinavien.
Bag den svenske succes, står det danske par Eva og Nicolai Tram. Parret sprang ud af dagligdagens hamsterhjulet og flyttede ind i en skov i Sverige i et forsøg på at få et liv, hvor de kunne være mere sammen og udleve deres drøm om at åbne en restaurant i deres hjem.
Det, må man sige, er lykkedes. For i juli 2022 blev deres bedrift belønnet med en rød og en grøn stjerne i Michelin-guiden. På Knystaforsen serveres der mad fra bål med lokale råvarer og svenske vine. Det er fine-dining nede på jorden med røg i øjnene og smil på læben.
OBS! Husk, at det ikke er muligt at deltage i middagen uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.
Alle henvendelser vedr. middagen bedes sendes til info@heartlandfestival.dk
Se også