Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Østerskiosken

Østerskiosken

Restaurant

Torsdag d. 8. juni kl. 12.00-02.00
Fredag d. 9. juni kl. 10.00-02.00
Lørdag d. 10. juni kl. 10:00-02.00

 

I et samarbejde mellem Venø Seafood, Rouge Oysters og Heartland, kan du igen år få dit daglige østersfix bag Egeskovs høje hække. Her tilbyder kioskbestyrerne Kristian Borbjerggaard og Birk Voss, foruden danske østers, også naturlige vine og ikke mindst formidling om, hvordan det hænger sammen, at du kan styrke østersforholdene i de danske farvande ved at spise … østers.

 

Udover en fantastisk atmosfære og ægte Heartland-vibe, er fokus i kiosken, at oplyse om hvordan vi kan skabe gunstigere forhold for den flade, hjemmehørende limfjordsøsters ved at spise den invasive gigasøsters.

 

Find Østerskiosken i haverummet Pinetet.
Østerskiosken er ikke i forsalg, men tager kun imod walk-ins.

 

Om de to værter: Kristian Borbjerggaard er stifter af landets største østersproducent, Venø Seafood. Birk Voss er blandt andet medindehaver af østers- og vinbaren Rouge Oysters på Vesterbro i København.

 

 

Hver dag åbner Limfjordsgrillen kl. 16.30 i haven hos Østerskiosken

 

Grillens dygtige kokke tilbereder hver dag en dejlig ret mad med de bedste råvarer fra Limfjorden. I år tager de fat på det sorte guld fra Nordjylland, nemlig den danske Limfjordshummer.

 

16.30-udsolgt 150,- kr. pr ret

 

Thomas Majlund – Tailored Dinning
Tidligere Geranium, Umage, Omegn og venner.
Ret: Hummerslider
Slider med grillet hummer, confiteret hvidløg, sprød salat, hjemmelavet mayo og hotsauce beurre blanc
+ Grillet Gigas Østers fra Venø med urtesmør

Malthe Sørensen – Restaurant Alf
Tidligere Geist og Septime(Paris)
Ret: Hummerspyd
Fladbrød med hummer, grillet på spyd med tomat jordbær og sumak (Og labneh)

Lars Lundø – Babette
Tidligere PONY
Geranium, COI og El Cellar De Can Roca:
Ret: Hummer-pita
Grillet græsk fladbrød med kogt Limfjordshummer, tzatziki og sprød sommerkål. Toursi (græske chili pickles) og Burt’s kartoffelchips med havsalt og sort peber på siden.

Se også