
Heartland Banquet med Falsled Kro
Heartland Banquet med Falsled Kro
Torsdag kl. 14.00, kl. 17.00 og kl. 20.00
Fredag kl. 12.00, kl. 16.00 og kl. 19.00
Lørdag kl. 12.00, kl. 16.00 og kl. 19.00
En stærk fynsk alliance er indgået og vi kan annoncere, at Falsled Kro bliver værter for den tilbagevendende gastronomiske institution Heartland Banquet i 2024.
Simon Juel, Kasper Hasse og resten af det talentfulde hold bag den hæderkronede fynske kro vil forkæle gæsterne med fokus på sæsonens lokale råvarer, med inspiration fra både det danske og franske køkken.
Falsled Kro står bag menuen ved de ni seatings på Heartland Banquet og vil hen over de tre dage få besøg af de tre gæstekokke hhv. torsdag, fredag og lørdag. Gæsterne er kogemand og multitalent, Simon Jul Jørgensen, Michelin-kok fra Hotel Frederiksminde, Jonas Mikkelsen, samt tidligere køkkenchef på Falsled Kro, Per Hallundbæk, som i dag er gastronomisk iværksætter. Grundmenuen vil være den den samme torsdag, fredag og lørdag, men hver dag vil en ny gæstekok, der er med i køkkenet hos Falsled Kro, lave en ret med asparges. Det er der kommet et fantastisk asparges-medley ud af.
Falsled Kro er i 2024 værter for en festivaloplevelse, du sent vil glemme. De vante rammer på den smukke, gamle kro skiftes ud med telt, langborde uden hvide duge og et lidt højere lydniveau end normalt, i det tre-mastede telt i slotsparken på Egeskov Slot. Køkkenchef Simon Juel skaber en menu til lejligheden, og du skal forvente en kombination af det klassiske Falsled, vi kender og elsker, og nyfortolkninger af kroens traditioner, når Falsled rykker på græs.
Falsled Kro ligger på Sydfyn i fredelige, naturskønne omgivelser. Kroen og specielt restauranten har i årtier været et arnested for kompromisløs gastronomi. Kroens historie går helt tilbage til 1500-tallet og har både dannet ramme for et værtshus, en købmandsbutik og selv en benzintank. I 1970’erne satte køkkenchefer som Michel Michaud og Jean Louis restauranten på landkortet ved at introducere danskerne for fransk gastronomi i verdensklasse og siden har restauranten haft ikonisk status på den danske restaurantscene. Kroen, der har 25 værelser og plads til op imod 95 spisende gæster rundt på kroen, i vinkælderen, restauranten og i ryttersalen. De har altid dyrket og brugt mange råvarer fra egen produktion fra deres store køkkenhave.
Se årets menu nedenfor.
Se også