Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Farvel til Madonna

Program 2023 / Talks

Farvel til Madonna

Performed Talks

Lørdag d. 10. juni

 

Emma Sehested Høeg / Jennifer Vedsted Christiansen

 

For andet år i træk præsenterer Heartland i samarbejde med Teater Republique et nyt Talks-format: Performed Talks. Tiltaget består af brudstykker af to udvalgte værker, som tidligere har været opført på teatrets scener på Østerbro i København. Med dette præsenterer festivalen en ny side af sit Talks-program, som kræver samme intensitet og nærvær, som vi kender fra teaterrummet, og lader festival og teater smelte sammen i en hyldest til livekulturen.

 

Performed Talks på Heartland 2023 består af “Farvel til Madonna”, der er sidste værk i trilogien af duoen How to Kill a Dog, der også omfatter “Velkommen til Pandora” og “Lolita for altid”. I “Farvel til Madonna” vender de to kvinder bag duoen, Emma Sehested Høeg og Jennifer Vedsted Christiansen kritisk blikket mod luder/madonna-komplekset.

 

I en rituel seance bryder vi ud af det årtusind lange kvælertag, de patriarkalske fortællinger har haft om den rene madonna og djævelske, kvindelige forfører.

I værket vil de omskrive historien og give plads til nye drømme, tager afsked med en myte og byder en ny superstjerne velkommen.

 

“Farvel til Madonna” afslutter trilogien om det oprørske hundyr, der blottede sin skam i “Velkommen til Pandora” og problematiserede den unge kvinde som valuta i en kapitalistisk og mandsdomineret verden i “Lolita for altid”.

 

Performed Talks præsenteres i samarbejde med Teater Republique.

Se også