Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Heartland Bakery

Heartland Bakery

Heartland Bakery i den charmerende røde lade ved campingområdet vender tilbage. Her vil publikum igen i år kunne købe brød og sødt bagværk med surdejs-connaisseuren Jesper Gøtz i spidsen. Bager og kok Jesper Gøtz har lagt sin energi og passion i at forbedre den danske brødkultur og i Heartland Bakery får han traditionen tro besøg af to gæstebager til at hjælpe med det søde bagværk. I år får han selskab af David Milberg Rask Andersen, der i 2020 stiftede mikrobageriet, DavidBreadHead og René Hansen, der er kok og tidligere restaurantindehavere af bl.a. Retour samt stifter og indehaver af det succesfulde aarhusianske bageri Berta.   

 

Der er rift om sagerne, når bageren torsdag har åbent fra kl. 12 til udsolgt – fredag og lørdag fra kl. 08 til udsolgt. I bageriet sælges også kaffe fra Nelles Kaffebar, juice mv. 

 

Torsdag den 8. juni besøger Aprikos Heartland Bakery med deres vanvittigt lækre sandwich. Fra kl. 12 til der er udsolgt.

 

Lørdag den 10. juni bliver Heartland Bakery forvandlet til et ægte Nørrebro-pizzeria, når Juli Pizza bager pizza napoletana til folket. Fra kl. 18 til udsolgt.

 

Se også