Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ulla Terkelsen & Stéphanie Surrugue

Ulla Terkelsen & Stéphanie Surrugue

Heartland Talks

Torsdag d. 8. juni – Podium

 

Om Europa
Moderator: Knud Brix

 

Europa er en udfordret størrelse. I en tid hvor union og koncept er under forandring, er det relevant at undersøge, hvordan vi skal forstå Europas ånd og form – og hvordan den forståelse er forskellig, afhængigt af hvor man befinder sig.

 

For at reflektere over det moderne Europa har Heartland inviteret to af Danmarks bedst begavede og berejste korrespondenter til et topmøde; Ulla Terkelsen og Stéphanie Surrugue.

 

Ulla Terkelsen har siden 1960’erne været et kendt tv-ansigt for danskerne. Hun har rapporteret fra verdens brændpunkter som international korrespondent i bl.a. Berlin, Washington, London og Kabul. I dag har hun base i Cannes, hvorfra hun dækker hele verden for TV2. Hun har udgivet en rækker bøger om sit liv som korrespondent, senest bogen “Øst for Paradis”, der udkom i 2021.
 

Stéphanie Surrugue er i dag DR’s internationale korrespondent med base i København, men inden hun slog sig ned i Danmark, boede hun en årrække i USA og Paris, hvor hun også arbejdede som korrespondent. Hun har tidligere arbejdet som bl.a. kulturjournalist på Politiken og været vært på ”Kulturen på News”, ligesom hun er forfatter og medforfatter til en række bøger, bl.a. “Ambassadøren fra Amerikafra 2015.

Se også